onsdag, september 28, 2005

Mamma Pappa Barn - en sjuk familj

Mamma, Pappa och Barn Kofoed föddes 1924 i Bollerup. Tidigt så fastställde barnmorskan Dotter Dottirsson att de tre var en son och två döttrar. Ynglingen i mitten hade en kuk till skillnad till de andra två som i sin tur har pattar. 1924 så lät detta som ett vettigt förslag. Många skulle idag säga att kuken tillhör alla tre. I alla fall så döptes de tre till Mamma, Pappa och Barn i den ordningen dom satt fast på kroppen.

Under dom första levnadsåren så växte de tre och måde bra. Dom var lite av Bollerups maskotar och fick ofta godis i byns enda affär. Det var först när syskonen skulle börja skolan som problemen började. Antingen så skulle Pappa följa med sina systrar till flickornas omkläddningsrum eller vice versa. Det slutade med att dom alla tre blev idrottsbefriade. Men nu var skvallret igång och allt blev bara värre. Rykten att dom gick på toa sammtidigt och kanske till och med delade säng blev byns stora samtalsämne. När syskonen fyllt 16 år så hade ryktet nått Stockholm och myndigheterna där. Social-Tant Aronsson åkte ner tillsammans med polis kommisarie Stig Knut för att undersöka saken närmre. Det skulle visa sig vara mycket mer skrämande än vad någon kunnat föreställa sig. Det visade sig att Pappa i alla åren tvingat sina systrar att göra allt medan han själv bara latat sig. Allt från att springa ner till affären, diska, skaka av kuken och torka röven. Onanitvång ska också ha förekommit. Pappa fick 14 års fängelse och besöksförbud. Ett straff som ändrades till halshuggning en vecka senare efter upprepade gånger trotsat besöksförbudet.


Mamma och Barn till vänster på bild fick svåra depressioner och gick länge till Dr. Laban Silvertå och hans assistent och dotter Lambi som syns till höger på bild. Tror att dom deppar fortfarande. Ganska säker på att Laban åkte fast för incestbrott han med. Lambi fick nog en horunge. Läst det någonstans.

Inga kommentarer: