torsdag, november 23, 2006

Betala så att vi blir av med packet

Läste att SD tycker att vi ska betala invandrare för att åka hem.

Kan man inte gå längre i så fall?

Norrlänningar, samer och annat löst folk från norra Sverige.

Vem vill ha med dessa att göra? Deras kultur passar inte in med mitt sätt att leva. Dom dricker hembränt, kör rattfulla, kör snöskoter, tjuvjagar och har en jävligt konstig matkultur. Dom har svårt för att anpassa sig och lär sig i stort sätt aldrig att prata dialekten dit dom kommer.

Mellansvenskar, det går bra att läsa det som står ovan. Samma jävla pack. Lite mer fyrhjulgkörning i stubböknen. Vad fan är det med en del personer och motorfordon? Såg en vuxen karl som bölade på Plus över att hans fyrhjuling från Kina (som kostade 1000:- eller så) inte fungerade. Nähä, vad trodde du när du betalade en struntsumma?

Är motorfordon manligt? Nä, det är bara ett tecken på att man är från landet eller att man är mentalt begränsad. Bevisar detta lättast genom att fråga er var man hittar folk med epa traktorer?

Stockholmare, kom för fan ner på jorden. Övriga världen ser er som överklassbalter. Vissa underutvecklade regioner i Sverige ser Stockholm som en storstad och det är det ni lever på. Samma människor ser också upp till alla dokusåpdeltagare och det säger en del.

Göteborgare, go och gla? Så fan heller. Bara patetiska. Kitty skrev nyligen en krönika om våra allas fördomar om göteborgare. Hela hon lever på 80-talet och även hennes världsbild. Massmedia lyckades lura i oss andra hur goa och jävla roliga göteborgare var då. Men inte nu längre. Ni är genomskådade.

Hela Göteborg är en stor jävla förort till en stad som inte finns.

Vet inte om åratal av ”go och gla” stämpel gjort dom till ett gäng kriminella alkoholister utan framtidsutsikter.

Smålänningar, era frikyrkliga små as. Säljs enligt uppgifter mer ylletrosor än p-piller där.

Fler saker du inte visste om Småland:

Nästan 50% av alla epa traktorer är döpta.

Svarta katter bränns på bål på valborg i flera mindre orter.

Homosexuallitet finns inte öppet i Småland.

Månggifte och barnäktenskap sker öppet men registreras ej.

Gotlänningar, fridlysta av en anledning. Men ni är bara fridlysta på er ö. På fastlandet så är det skyddsjakt som gäller. Vi måste tänka på vår natur och djurliv.

SCHPEJLLA KEAJNOOO…. Ja, om du lovar att spela rysk rullett med en Beretta.

Kustfolket, menlösa och ofarliga? Vet inte riktigt om man ska oroa sig för dessa. Dom gör inte mycket väsen av sig. Man bråkar lite med dom om fiskkvoter och förbud så att dom inte går i dvala helt. Dom sitter bara i sina båtar och muttrar en massa. Dom ser bara komiska ut och förstår inte att vi säger så bara för att få skratta åt dom.

Skåningar, kontinentala med inslag av inavel. Är skåning själv och blir lite partisk. Bönderna i Skåne är jävligt löjliga. Samma skit som övriga Sverige. Här är det billigaste öl med högst alkoholhalt som gäller. Kan smaka som urin och etanol. Hembränt har ersatts av billig sprit från Tyskland.

Städer som kan vara värt att nämnas är Landskrona som bara gått och blivit ett jävla näste för småtjyvar. En stad kan inte sjunka lägre än till Landskronas nivå.

Helsingborg har kommit upp sig lite, men är fortfarande en skitstad.

Lund är fan nästan Little Stockholm med alla jävla stockholmstudentsvin. Flytta tillbaka till er jävla ”toppenstad”.

Malmö då? Sveriges invandrartätaste stad och som också är den roligaste. Det enda som drar ner betyget är alla från Svedala och Oxie som flyttar dit.

Sen så ligger Malmö så nära Köpenhamn och det är också ett plus.

Så flytta först och främst alla bönder ut på landet igen. Det betyder alla SD:are.

Vi i storstäderna vill inte ha er bondekultur hos oss. Här äter vi kebab och inte grisfötter.

5 kommentarer:

RedAngel sa...

*ASG*...eeeh...är du SÄKER på att du inte e lite jugge eller?! Bara undra liksom, väldigt negativ, svär som en & gillar inte någon annan än dig själv?!

Hahaha...och NU förstår jag din Gås-problematik liksom, fattar du inte att skåningarna tror sig skapa en egen trend (bönder ligger ALLTID efter) & kulturhistoria genom att klä sig i Canada Goose jackor?!

Ever hört om Selmas Gåsapåg eller?! Ja, tänka sig att det krävs en jugge för att lista ut det ;) och sen försöker SD att skicka hem oss?!

Så klart, nationalhemligheter e ju på väg att avslöjas...det märker du väl själv hahaha!

Dead Dog Texture sa...

Ganska säker på att jag inte är en jugge. Men man kan aldrig vara helt säker.

Menade inte just nu angående gåsjackorna. Fan, det är ju nästan sensommar här nu om man räknar efter Stockholm mått. Men jag kan ge mig fan på att ett gäng bönder kommer att köpa gåsjackor för att det är inne (läs: var inne men är ute).

På senare år så har ungdomskulturen slätats ut och blivit en jävla dokusåpsmörja där alla ser ut som varandra. Subkulturer finns inte på samma sätt som innan. Tråkigt men sant. Visst finns det färgklickar lite här och var, men oftast så är ungdomarna bara några likgiltiga idioter som SMS:ar och rakar könen.
Det nya Stockholmssyndromet. Alla vill se ut som och prata som en Stockholms brat.
Mår jag illa när jag ser en kille i rosa skjorta och backåtslick eller en tjej med blonderat hår och silikon?

RedAngel sa...

MEH..fattar du inte, det e ju liksom svennegrejer...jantelagen & shit like that?! Alla ska vara LAGOM, inte tro sig vara bättre. Att det nu e vi 08:or som drar i rätts snöret...hm, låter snarare som ni där nere får se repriser & nu menar jag JÄVLIGT LÅNGT EFTER DE GÅTT I STHLM...rosa skjortor?! Hm, ja det va ett bra tag sedan man såg, men jag säger som farbror Dragan: Jävla bögar...riktiga män har väl för fan inte RÅSA på sig?! Sjyka killar!

Min egen teori är dock att bär man rosa så matchar man med ett silikonbimbo, hon har lättare att hitta den matchande assecoaren liksom, allt e ju bara blont & rosa i deras värld!

Dead Dog Texture sa...

Håller med att det var sjukt länge sen man såg en rosa skjorta. Drar alltid till med ytterligheter för att få fram en poäng. Rosa skjorta är så sjukt fel att man blir mörkrädd att ingen reagerar på att dom tar på sig fanskapet.
En riktig bög har nitar och läder och en strap-on i röven.
Är det inne eller ute med jeans som t.ex. Evisu?

RedAngel sa...

Ja, jag tänkte väl det...vafan häder där nere?!
*S* Ah vad jag garva åt inlägget, skicka till syrran, hon dog av skratt och undra vart fan får mannen allt ifrån, bästa listan på länge! Så det du, nu kan du klappa dig i ändan ;)

Och jahapps...det heter väl packabajsare av en anledning?! Sen om det sitter nitar på assen & lösa plastpinnar....dä vätte fan serö...inte känt mig manad att kolla upp?!

Och jeans e jeans...det är väl bara färg och modell som förändras i princip...sålänge det inte är värsta trycket över hela och utsvängda-70´s ljusblå så funkar de väl?! WTF...tror du jag håller i en jävla modeblogg?! Vill du ha sminktips oxå?!

Förbannade karlhalva...mutter mummel *S*