söndag, november 19, 2006

Ung flicka torteras i nytt tv-spel

Så nu är det bäst för EU att göra något innan hela mänskligheten går under.
Hur kan mänskligheten sjunka så lågt att hon spelar spel? Ända sen Pong kom och lärde ungdomarna att misshandla fyrkanter så har politiker förgäves försökt få stopp på det. Vi kan inte bara sätta oss tillbaka och låta våra barn spela dessa spel, se dessa filmer, läsa dessa böcker, leva i denna värld. Det viktigaste för oss vuxna är att stoppa allt innan det är för sent.
Vi ska uttala oss om filmer vi inte sett, spel vi inte spelat eller vad fan som helst utan någon kunskap alls.
Korståget mot videovåldet på 80-talet hade sin storhet efter att programmet Studio-S tog upp videovåld. Där fick alla vuxna uttala sig om dessa filmer ingen sett. Barn blev tillsagda att ljuga om sina upplevelser och berätta om mardrömmar som dom inte haft. Hörsägen är det enda som behövs i kampen mot allt snusk.
Nu upprepar sig historien igen och nu ska alla skyddas från den otäcka spelmarknaden. Helst så ska vuxna med så lite kunskap som möjligt få sitt att säga först och främst.
Piska upp massmedia om alla mördare och pedofiler som spelar dessa sjuka spel och hur snälla dom skulle varit annars.
Som idioten som mördade sin styvdotter och våldtog hennes kompis. Inte var det drogerna eller spriten. Det var definitivt inte allt dopingpreparat som bevisligen ge störningar på både temperament och sexdriften. Nä, det var filmen Wrong Turn. En film om inavelstroll som äter folk. Självklart ju. Ser ni inte likheterna? Utan trollfilmen så skulle han vara hur snäll som helst.
Har själv sett Wrong Turn och kan erkänna att jag gjort en satans massa som jag inte kommer ihåg. Kan bara spekulera vad jag kan ha hittat på. Även sett Leprechaun in the Hood. Rap och troll i samma film. Samma här, ingen aning vad jag kan ha gjort.

Nu ska jag se Trolltyg i tomteskogen.

Inga kommentarer: